Децата на Черно море са сред участниците във великденския турнир в Дряново

19:07, 29 мар 17 / Спорт 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

32 отбора от цялата страна ще вземат участие във Великденския детски турнир 90 г организиран футбол в Дряново, от 8 до 12 април. Сред участниците разделени в две възрастови групи 2005 и 2008 г са и младите надежди от ДЮШ на „Черно море“. Това информира БГНЕС.

В турнира освен домакините от „Локомотив” (Дряново) и състава на “Черно море“, ще се включат още отборите на „Лудогорец”, ЦСКА, „Левски”, „Верея”, „Локомотив” (Пд), „Миньор”, „Добруджа”, „Берое”, „Спартак 1919” (Пл), „Аристон” (Русе), „Етър”, „Янтра”, „Локомотив” (ГО) и „Севлиево”.

Патрони на проявата, посветена на 90 години организиран футбол в Дряново са най-успешните дряновски футболисти Пламен Николов (втори вратар на България на СП САЩ 94), и Станислав Генчев, както и капитанът на „Лудогорец” – Светослав Дяков и вратарят на „Дунав” – Мартин Луков.

В програмата е заложена и демонстративна среща между отбора на звездите съставен от героите от САЩ 94 и ветераните на „Локомотив“ Дряново. Организаторите на проявата са осигурили и много индивидуални награди за призьорите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама