Златан Ибрахимович: Преговаряме с Юнайтед за нов договор

17:58, 29 мар 17 / Спорт 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"В момента говорим с ръководството за нов договор, нека видим какво ще стане. Това информира БГНЕС. Наслаждавам се да бъда в един от най-големите клубове в света", обяви нападателят на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович.

35-годишният футболист се представя страхотно, след като дойде на "Олд Трафорд" през лятото, като вече има на сметката си 26 гола във всички турнир за "червените дяволи". Неговият договор с клуба изтича в края на сезона, но той има опция за удължаването му с още една година. "В момента говорим с ръководството за нов договор, нека видим какво ще стане. Имам опцията за още една година, все още има доста време. Искам да се представям силно, докато съм тук. Това е един от най-големите клубове в света и един от най-добрите мениджъри в света. Познавам го отпреди, той е победител и е точният човек за клуба", коментира Ибрахимович.

"Аз съм човек, който се влага на 200 процента в нещата. Никога не оставям една работа недовършена. Отивам някъде, върша си работата и си тръгвам", допълни опитният стрелец.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама