ЕНП: На десницата е нужна мъдрост и сила, тъй като битката срещу мафията не се състоя

10:40, 28 мар 17 / Политика 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Резултатите от изборите потвърдиха опасенията на Единна народна партия, че егоизмът и разцеплението на десницата ще оставят без представителство в парламента нашия политически сектор. Отказът ни да участваме в братоубийствена битка се оказа оправдан от морална гледна точка, но никой не е доволен, че стотици хиляди българи нямат глас в Народното събрание“, заяви председателят на Единна народна партия Валентина Василева.

„Време е публично декларираните тези за обединение да бъдат последвани и от конкретни действия. Обратното е измама в особено големи размери“, каза Мария Капон. Днес популизмът и властта на олигархията получиха възможност безпрепятствено да продължат издевателството над икономиката и правосъдието в страната, и така демокрацията ни остава в кавички.

„Лидерите на десните политически сили, които търсят модерна и справедлива България е нужно да проявят мъдрост и сила, защото битката за „чиста и свята република“ не се състоя. Единна народна партия не се отказва от ценностите си и ще продължи настойчиво да предлага разумна основа за общо действие в полза на свободните граждани“, заяви още председателят на Единна народна партия Валентина Василева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама