Вили Вуцов, Вальо Станчев и Асен Блатечки влизат в Мача на звездите

19:33, 27 мар 17 / Спорт 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Футболният треньор Велислав Вуцов, шефът на школата на ПФК Лудогорец Валентин Станчев и актьорът Асен Блатечки са част от популярните имена, които ще се включат в тазгодишното издание на 100% Power Мач на звездите по баскетбол, предаде БГНЕС. Звездното шоу ще се проведе на 2 април от 16:30 часа във варненския Дворец на културата и спорта.

По традиция като част от програмата на шоуто е и двубоя "Аз обичам баскетбола", която цели да повиши популярността на спорта с оранжевата топка сред подрастващите. В миналогодишното издание в Пловдив се включиха такива имена като Антонина Зетова, Йордан Йовчев, Станилия Стаменова и футболните звезди Александър Александров - Кривия, Мартин Камбуров и Тодор Неделев.

Още три известни имена ще се добавят към селекцията от шестима играчи, които ще направят 3х3 на един кош в рамките на 10 минути. Популярният актьор Асен Блатечки пък ще бъде водещ на целия 100% Power Мач на звездите, което се случва за пръв път в историята на събитието.

Треньорът на Черно море-Тича Спас Натов отпадна от надпреварата, след като хвърли оставка днес и ще бъде заменен от друг, като промяната ще бъде оповестена в четвъртък на нарочна пресконференция във Варна. Тогава организаторите от "СпортЛаб" и ВИВАКОМ Национална баскетболна лига и Българска Федерация по баскетбол, ще обявят и окончателните имена, които ще включат в трите конкурса 100% Power Тройки, 100% Power Забивки, 100% Power Умения.

Билетите за 100% Power Мача на звездите 2017 ще са на стойност 5 лева и вече са пуснати в продажба в партньорската мрежа на Ивентим.

Припомняме и че уникално мобилно приложение ще имат възможност да използват феновете по време на 100% Power Мача на звездите, който ще се проведе на 2 април в Двореца на културата и спорта във Варна.

Най-интересните моменти от баскетболния мач ще бъдат достъпни на мобилното устройство за всеки, изтеглил си приложението Socourt и то още по време на самото събитие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама