Бойко Борисов: ГЕРБ трябва да бъде водеща партия в управлението

21:27, 26 мар 17 / Политика 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Огромна благодарност към демокрацията, към българите, че препотвърдиха нашата политика и че трябва да продължим да управляваме.

Това заяви Бойко Борисов, след като станаха ясни резултатите от екзит половете, които нареждат ГЕРБ като първа политическа сила в новия парламент, предаде БГНЕС.

От доста време срещу нас имаше един достоен съперник и повтарям, с ясното съзнание, че нямаме окончателни резултати, искам да поздравя и колегите от БСП и техния председател г-жа Нинова за тази мъжка, както казва тя, битка. Действително от доста време се озорихме в едни избори, призна Борисов.

Но, резултатът е категоричен, добави той. Ние постъпихме морално, подадохме оставка и се преброихме.

В едни спокойни преговори се надявам бързо да дойде правителство, което да отговори на очакванията на хората във вътрешно политически план и международен в тази тежка обстановката, в която се намираме, заяви Борисов.

ГЕРБ е длъжен да направи правителство, каза още Борисов. ГЕРБ е задължен след волята на народа и след като сами предизвикахме тези избори, да направим правителство, отчитайки всички грешки и неразумни компромиси, които направихме. Надявам се и колегите от другите партии да са ги направили, заяви още Борисов.

Толкова е сложна обстановката, че трябва от утре да се направи всичко нацията да бъде единна, заключи Бойко Борисов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама