Семейство Кардашиян „се радва“ на охрана 24/7 след грабежа

14:27, 25 мар 17 / Любопитно 25 270 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Семейство Кардашиян разполага с 24-часова охрана 7 дни в седмицата, след като моделът и риалити звезда Ким стана жертва на грабеж миналата година, предаде БГНЕС.

През октомври миналата година няколко души, облечени в полицейски униформи и маски нахлуха в хотелската стая на Кардашиян в Париж, където 36-годишната тв звезда бе за "Седмицата на модата". Те я заплашиха с пистолет, след което я вързаха и задигнаха всичките лични бижута на звездата.

Общата стойност на откраднатото възлиза на 9 милиона евро, като само един пръстен на Кардашиян се оценява на 4 милиона евро. Това беше и най-големият обир във френската столица за последните 20 години.

След инцидента Ким поискала денонощна охрана както за себе си, така и за майка си Крис, сестрите Кло и Къртни, брат си Роб, както и за полусестрите Кендъл и Кайли.

Според близки до фамилията източници, „неприкосновеността на личния живот и сигурността са се променили не само за нея, но и за цялото й семейство. Те имат охранители почти през цялото време, когато са навън.

След обира бившият охранител Паскал Дювиер е уволнен и в момента семейството е обградено от нов екип за сигурност.

Само преди дни бе съобщено, че и полусестрата на Ким – 21-годишната Кендъл също е станала жертва на грабеж, след като миналата седмица от дома й в Холивуд Хилс са откраднати бижута на стойност близо 200 000 млн. долара. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама