Витали Кличко: Владимир ще бъде победителят на 29 април

16:50, 22 мар 17 / Спорт 25 487 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Владимир Кличко се изправя срещу Антъни Джошуа на ст. “Уембли” в Лондон на 29 април, съобщи БГНЕС. Украинският ветеран ще опита да си върне короната на световен шампион, след като той претърпя изненадващо поражение от Тайсън Фюри

Не малко хора смятат, че младостта на Антъни Джошуа може да се окаже решаваща срещу застаряващия Кличко. По-големият брат на украинеца - Витали, обаче смята, че в случая интелектът на Владимир ще му осигури успех над британеца.

“Много хора мислят, че мускулите са важни в бокса. Но те не са. Всичко е тук - в главата”, сподели Кличко.

“В момента Владимир е много по-фокусиран, отколкото преди години. Надявам се той знае, че този мач е с голям залог и всички очакват да видят страхотно шоу”.

“Разбира се, че очаквам добро представяне от Владимир . И да, разбира се - той ще бъде победителят на 29 април”.

Кличко ще срещне все още непобедимия Джошуа пред 90 000 в Лондон, като това е един от най-очакваните мачове в тежка категория за последните години.

“Владимир вече има солиден опит в боксирането на подобни арени. Той е свикнал да играе на стадиони. Свикнал е и с напрежението, което идва от публиката. Свикнал е с вниманието. Мисля, че за Джошуа това ще бъде нещо ново, но за Владимир - далеч не.” 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама