Ивелин Попов: Не сме повдигали въпроса за капитанската лента

17:22, 21 мар 17 / Спорт 25 253 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Вие дискутирате повече темата за капитанската лента, ние не сме повдигали много-много този въпрос. Треньорът ако прецени, винаги съм бил готов, но не мисля, че това е най-важното", коментира офанзивният халф на националния отбор Ивелин Попов на среща с медиите преди двубоя с Холандия в събота, предаде БГНЕС.

Титулярният капитан на "лъвовете" Светослав Дяков е контузен и не е в групата на тима, а Попов носеше лентата преди него, но селекционерът на България Петър Хубчев разкри, че все още няма решение кой ще бъде капитан срещу "лалетата". "Не бяха малко грешките в миналите мачове, но хубавите неща бяха повече. Вие дискутирате повече темата за капитанската лента, ние не сме повдигали много-много този въпрос. Треньорът ако прецени, винаги съм бил готов, но не мисля, че това е най-важното. Холандия е много силен отбор и виждате, че техните футболисти играят в доста големи отбори, но на терена сме 11 на 11, ние можем да компенсираме с повече тичане, себераздаване и помагане един на друг", каза Попов.

"Предстартова треска няма, но виждам, че всички са концентрирани, знаем за какво сме се събрали тук и искаме много да го направим. Младите много добре се вписват в колектива, слушат ни повече, за да имат по-голям успех", допълни играчът на Спартак Москва.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама