Петър Хубчев: Вярваме, че можем да победим Холандия

16:44, 21 мар 17 / Спорт 25 218 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Ние вярваме, че може да победим, казах го на всичките футболисти. Ако тръгнем по пътя на клишетата - едно равенство или загуба с добра игра също ще ни задоволи, но ние вярваме, че можем да победим. В същото време знаем къде сме, знаем какво трябва да правим", заяви селекционерът на националния отбор Петър Хубчев преди двубоя с Холандия тази събота, предаде БГНЕС.

"Лъвовете" посрещат именития си съперник на Националния стадион "Васил Левски" от 21:45 часа в квалификационен мач за Световното първенство в Русия догодина. "Разучихме доста добре съперника, видяхме силните страни на Холандия, видяхме и някои неща, които можем да използваме. Днес говорихме преди всичко за нашата игра в миналите мачове, кое беше добре, кое - не, какво можем да подобрим. От утре вече ще говорим само за Холандия. Не сме решили кой ще бъде капитан, ще решим заедно. Аз и другите трима треньори гарантираме и отговаряме, че по наши виждания сме извикали точните 23 човека за мача. За нас те са най-добрите в момента и най-важните в момента. Не е отписан нито един, без значение на колко е години и къде играе. Просто ние сме преценили, че в момента тези хора ни трябват. Решението е наше и няма никакви задкулисни действия", коментира Хубчев.

"Ние вярваме, че може да победим, казах го на всичките футболисти. Ако тръгнем по пътя на клишетата - едно равенство или загуба с добра игра също ще ни задоволи, но ние вярваме, че можем да победим. В същото време знаем къде сме, знаем какво трябва да правим", допълни той.

"Хората само ще се върнат на стадиона, ако видят, че националният отбор се раздава, малко повече сме приятели и колеги. Това е, нищо друго, каквото и да кажем, няма да върнем хората. Не се получиха нещата с намирането на съперник", каза още треньорът на България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама