Три дни бил жив погребан и предавал на живо

14:03, 21 мар 17 / Любопитно 25 273 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Джон Едуардс прекарал три дни и три нощи в ковчег, погребан в земята и предавал в социалните мрежи всичко, което се случва по време на задгробния му живот, предаде БГНЕС.

Ковчегът е бил направен специално за него с размери 2,5 на 1,3 м. Чрез две вградени тръби, които водили към повърхността на земята получавал вода, храна и светлина. Също така той е разполагал и с фенерче за да може да прави снимки за социалните мрежи.

Преди 27 години той е бил зависим от наркотици и алкохол, но след като се "срещнал с Господ" вече почти три десетилетия живее без никакви пороци. Освен проблемите със зависимостта, Джон имал и склонности към самоубийство. Днес обаче Джон се старае да помогне чрез молитвите на други зависими от различни пороци хора, които му изпращат писма. Именно заради тях се е решил на тази постъпка. Въпреки че е твърдял, че не страда от клаустрофобия, след този експеримент той признал, че е "не му е било все едно", докато се намирал под земята. "Когато легнах в ковчега и капака се затвори, а след това слушах как хвърлят земята върху него, стори ми се доста страшничко”, разказва Джон пред Би Би Си.

В миналия си живот той е бил голям нехранимайко и вършел много лоши неща от изнасилване, психически проблеми, трансплантация на черен дроб, до живот на клошар. Но сега единствената му цел е да помогне на възможно повече хора и да ги спаси от зависимостите им, твърди Джон. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама