Никодимов: Срещу Лудогорец ще се види нивото на ЦСКА

19:14, 20 мар 17 / Спорт 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бившият наставник на ЦСКА Аспарух Никодимов говори пред официалният сайт на "червените" за предстоящия мач срещу Лудогорец на 1 април: "Там ще се види нивото. Това информира БГНЕС. Треньорите ще могат да си направят разбор на целия отбор, на класата на играчите и на всичко останало срещу такъв съперник.

Освен това ние до момента нямаме победа срещу тях на "Армията" и е време и това да се случи. Сигурен съм, че всички ще дадат максимума от себе си, за да се постигне този успех.

Пълният стадион и публиката със сигурност ще помогнат на отбора". Според Никодимов, ако червените вземат победата в този мач, това може да е катализатор за развитието на отбора и предпоставка за много добро представяне в плейофната фаза на шампионата.

Легендарният треньор на "армейците" заяви, че при равенството с Локомотив (1:1) в Пловдив се е получил равностоен мач. Никодимов съобщи и кои от футболистите са му направили впечатление в срещата.

"Харесаха ми Десподов и Стойчо Атанасов. Тези момчета имат бъдеще и трябва да се работи с тях. Според мен и двамата не трябва да излизат от състава". Той допълни, че иска да вижда в играта на ЦСКА повече скорост по фланговете, което е много важно най-вече срещу затворени отбори, защото срещу такива съперници червените губят много точки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама