Антони Здравков: Важно е да създадем здрав колектив

18:48, 20 мар 17 / Спорт 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Младежкият национален отбор до 21 г. започна подготовка за контролата с Македония U21. Тимът се събра на лагер-сбор днес, 20 март и проведе първата си тренировка на Националната футболна база в Бояна, като националите останаха много доволни от предоставените условия за подготовка. Това информира БГНЕС.

Преди заниманието селекционерът на отбора Антони Здравков заяви, че най-важното нещо в момента е да бъде изграден силен колектив.

„Смятам, че по-важното в момента ще бъде първо да се създаде колективът, а след това да се търси стиковането на терена. Когато времето не стига, а ние винаги сме притискани от времето, ще е по-важно да има здрав колектив и футболистите да играят заедно, да се опитват да градят нещата по терена не всеки за себе си, а като едно цяло. Смятам, че това е по-важното в момента. Другото – играем с по-големите в Македония, с 23-годишните, които отиват на Европейско, но това за нас е плюс. Ще изпитаме трудности в хода на мача и ще имаме възможността да проверим до колко сме изградили колектива, за който споменах. Предстои ни много работа“, заяви Антони Здравков.

Отборът ще се подготвя в "Дома на футбола" в продължение на шест дни, като на 26 март ще отпътува за Скопие, където на 28 март, вторник, от 14:00 часа на тренировъчен център "Петър Милошевски" ще проведе приятелската среща с Македония U21.

Съставът на младежкия национален отбор до 21 г. за контролата с Македония U21:

Вратари: Николай Кръстев (Левски), Християн Василев (Витоша Бистрица);

Защитници: Стойчо Атанасов (ЦСКА-София), Мартин Костадинов (Черно море), Кристиан Димитров (Ботев Пловдив), Венцислав Керчев (Локомотив Горна Оряховица), Мики Орачев (Локомотив София), Преслав Миленов Петров (Лудогорец);

Полузащитници и нападатели: Чавдар Ивайлов (Етър Велико Търново), Антонио Георгиев (Лудогорец), Серкан Юсеин (Ботев Пловдив), Янис Карабельов (Славия), Антонио Вутов (Ботев Пловдив), Георги Йомов (Славия), Александър Георгиев (ЦСКА-София), Наско Милев (Славия), Илия Димитров (Локомотив София), Стефан Неделчев (Етър Велико Търново).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама