Инсиние: Наполи трябва да повиши нивото си

11:27, 20 мар 17 / Спорт 25 370 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Звездата на Наполи Лоренцо Инсиние отправи изненадваща атака срещу президента на неаполитанци Аурелио Де Лаурентис, предаде БГНЕС. Според национала на Италия, за да гони по-високи цели клубът трябва да повиши нивото си.

„Наполи е страхотен отбор и това се видя в двубоите с Реал Мадрид, където играхме като равен с равен с тях. Въпреки това, за да печелим трофеи, не зависи само от играчите, но и от ръководството на клуба. Надявам се, че Наполи ще израсне като клуб. Чувствам се добре тук, давам всичко от себе си за тази фланелка. Докато президентът ми дава възможност да се изявявам тук, винаги ще бъда на негово разположение”, заяви офанзивният полузащитник.

В последните месеци преговорите за новия контракт на Инсиние продължават, като футболистът иска 4 милиона евро на сезон, докато от Наполи са склонни да му предложат само 3.5 милиона.

Де Лаурентис знае какви са моите приоритети, но към момента всичко извън играта трябва да остане на заден план. Концентриран съм единствено върху представянето си на терена, с останалите неща се занимава моят агент. За брак са нужни двама – винаги съм бил на разположение за Наполи”, допълни 25-годишният футболист.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама