• Снимка: БГНЕС

Американската тв риалити звезда Ким Кардашиян, жертва на грабеж в началото на октомври в Париж, благодари чрез „Туитър” на френската полиция за нейната "трудна и невероятна работа", предаде АФП. Това съобщи БГНЕС.

"На френската полиция: благодаря за вашата трудна и невероятна работа", написа съпругата на американския продуцент и рапър Кание Уест. Признанието веднага бе препратено от официалния акаунт на Френската национална полиция.

През октомври миналата година няколко души, облечени в полицейски униформи и маски нахлуха в хотелската стая на Кардашиян в Париж, където 36-годишната тв звезда бе за "Седмицата на модата". Те я заплашиха с пистолет, след което я вързаха и задигнаха всичките лични бижута на звездата. Общата стойност на откраднатото възлиза на 9 милиона евро като само един пръстен на Кардашиян се оценява на 4 милиона евро. Това беше и най-големият обир във френската столица за последните 20 години.

Следствието стигна до разплитането на голяма престъпна мрежа във Франция и доведе до обвинението през януари на десетина заподозрени, от които деветима остават в ареста. Досега са открити големи суми в пари, но не и следи от бижутата.

Междувременно по-малката сестра на Ким Кардашиян - Кендъл Дженър, която върви по стъпките на кака си, също бе ограбена. От дома й в Холивуд миналата седмица бяха задигнати бижута на стойност около 200 000 долара, съобщи TMZ.

Дженър твърдяла, че става въпрос за кражба с взлом, но източници на TMZ посочват, че няма доказателства за това, а крадецът е знаел къде да търси скъпоценностите. До момента не се съобщава за заподозрени. 

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно