Обраната Ким Кардашиян благодари на френската полиция

01:51, 20 мар 17 / Свят 25 210 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската тв риалити звезда Ким Кардашиян, жертва на грабеж в началото на октомври в Париж, благодари чрез „Туитър” на френската полиция за нейната "трудна и невероятна работа", предаде АФП. Това съобщи БГНЕС.

"На френската полиция: благодаря за вашата трудна и невероятна работа", написа съпругата на американския продуцент и рапър Кание Уест. Признанието веднага бе препратено от официалния акаунт на Френската национална полиция.

През октомври миналата година няколко души, облечени в полицейски униформи и маски нахлуха в хотелската стая на Кардашиян в Париж, където 36-годишната тв звезда бе за "Седмицата на модата". Те я заплашиха с пистолет, след което я вързаха и задигнаха всичките лични бижута на звездата. Общата стойност на откраднатото възлиза на 9 милиона евро като само един пръстен на Кардашиян се оценява на 4 милиона евро. Това беше и най-големият обир във френската столица за последните 20 години.

Следствието стигна до разплитането на голяма престъпна мрежа във Франция и доведе до обвинението през януари на десетина заподозрени, от които деветима остават в ареста. Досега са открити големи суми в пари, но не и следи от бижутата.

Междувременно по-малката сестра на Ким Кардашиян - Кендъл Дженър, която върви по стъпките на кака си, също бе ограбена. От дома й в Холивуд миналата седмица бяха задигнати бижута на стойност около 200 000 долара, съобщи TMZ.

Дженър твърдяла, че става въпрос за кражба с взлом, но източници на TMZ посочват, че няма доказателства за това, а крадецът е знаел къде да търси скъпоценностите. До момента не се съобщава за заподозрени. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама