Анджелина Джоли осиновила едно от децата си с фалшифицирани документи

17:41, 19 мар 17 / Любопитно 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската актриса Анджелина Джоли осиновила едно от децата си – Мадок от Камбоджа с фалшифицирани документи, предаде БГНЕС.

Тя пое попечителството над детето от Моунх Сарат през 2003 г. Оказва се, че той не е истинският баща на момчето, но подписал документи, в които името му фигурира като такъв.

Сделката разкри директор на благотворителна организация, подпомогнала фалшифицирането за улесняване на процеса. За момента няма данни, че Джоли е знаела за това.

Осиновяването е осъществено от служителка на име Лорин Галиндо, която е обвинена от властите за редица нарушения на закона за фалшифициране на личните данни на деца, за които е намерила американски семейства.

Наскоро се проведе премиерата на филм за историята на Камбоджа, чийто режисьор е Анджелина Джоли. Лентата е наречена „Първо те убиха баща ми“ и е създадена по спомени на известния камбоджански правозащитник Лунг Анга за зверствата на „Червените кхмери“, управляващи през втората половина на 70-те години.

Те са последователите на комунистическата партия на Кампучия, които избиват между 800 000 и 1,5 млн. души от общо 7,5 млн. души население по време на управлението си между 1975 и 1979 г.

Това е втората продукция на Джоли, засягаща трагична част от историята на света, след като през 2011 г. тя продуцира филм за босненския конфликт с изцяло местни участници.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама