Значителна облачност, ще вали в Централна и Източна България

05:37, 15 мар 17 25 194 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Сутринта над много райони ще бъде предимно слънчево, но през деня облачността ще се увеличи и след обяд вече ще е значителна. На отделни места в Централна и Източна България ще превали слаб дъжд, предаде БГНЕС.

Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България временно умерен, северозападен вятър, съобщиха от НИМХ. Минималните температури ще бъдат между 0° и 5°, в София около 0°. Максималните температури ще бъдат между 9° и 14°, в София около 9°.

Над планините ще има значителна облачност и на отделни места ще превали слаб сняг. Вятърът ще бъде слаб, по високите части умерен от север, но вечерта ще се ориентира от северозапад и слабо ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра около минус 3°.

По Черноморието облачността ще е предимно значителна, а след обяд на места и ще превали слаб дъжд. Ще духа северозападен вятър, който през деня временно ще се усили, по северното крайбрежие до силен. Максималните температури ще бъдат между 8° и 11°. Температурата на морската вода е 6° – 7°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама