Раздадоха наградите за отговорен бизнес

20:22, 14 мар 17 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тази вечер бяха раздадени Годишните награди за отговорен бизнес 2016. Служебният премиер Огнян Герджиков връчи наградата за Инвеститор в обществото, предаде БГНЕС.

Преди да обяви наградите, Герджиков се обърна към присъстващите и заяви, че има нещо, което не му харесва и то е, че фирмите, които са вписани в Търговския регистър трябва да бъдат вписани на български език, на кирилица, а може да бъдат и на друг език, но задължително трябва да са на кирилица, каза Герджиков.

Трето място в категорията Инвеститор в обществото бе връчена на Lidl България. Второто място в категорията е за SAP България. Победител в категорията стана Mtel.

Наградите в категорията "Инвеститор в знанието" връчи служебният министър на образованието проф. Николай Денков. Трето място зае Siemens България. За второто място са се преборили две компании, заради оспорваната конкуренция. Двете компании, които си поделят второто място са UniCredit и ЧЕЗ България. Победител в категорията бе Coca Cola.

В категорията "Най-добра социална политика на малко и средно предприятие" наградите бяха връчени от служебния министър на икономиката ТЕодор Седларски. Трета награда бе връчена на Philip Morris България. Второто място бе отредено за "Балмед" ООД. Пъбедител в категорията е "Еврофутбол".

Столичният кмет Йорданка Фандъкова, която е и председател на журито, определило местата на компаниите, връчи наградите в категория "Маркетинг, свързан с кауза". Третото място зае dm България. Второто място бе отредено за Булмедика, а победител е AVON.

В категорията "Инвеститор в околна среда", наградите бяха връчени от служебния министър на околната среда и водите Ренета Колева. Третото място бе заето отново от Lidl България. Второто място бе присъдено на bTV. Носителят на първата награда бе Mtel.

В категорията "Инвеститор в човешкия капитал" наградите бяха връчени от служебния министър на труда и социалната политика Гълъб Донев. Третото място зае Mtel. Второто място бе присъдено на Nestle България. Първото място спечели Vivacom.

Специалната награда "Енгейдж" беше връчена от посланика на Вуликобритания в София Ема Хопкинс. Наградата получи компанията VMWare.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама