Млад мошеник върти на малкия си пръст кинодива от ХХ век

18:41, 13 мар 17 / Любопитно 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Знаменитата италианска кинодива на ХХ век Джина Лолобриджида отново се оказа жертва на млад мошеник, който хитро завоювал доверието й и еднолично управлява нейното солидно имущество и капитали, пилеейки пари за скъпи коли и разкошни почивки. Това предаде БГНЕС.

Както пише днес вестник "Мессаджеро" иск срещу 29-годишния Андреа Пяцола са подали единственият й син на актрисата Милко и внукът й Димитрий Скофич. Според тях Пяцола е приятел на сина на една от помощничките на Лолобриджида. Той се сближил с актрисата още през 2011 година, като станал постоянен гост във вилата й в Рим, изпълнявал е нейните капризи, служил й като шофьор и постоянно хвалил нейните артистични и външни достойнства. Сред съвместно пътуване до Ню Йорк младият мъж успял да разкара всичките близки помощници, а след това и семейството й. Дори внукът й Димитрий бе изселен от дома до вилата, в който е израснал. След това Пяцола получил правата за пълноправно управление на имуществото и капиталите на Лолобриджида. Той дори водил приятелката си на луксозни почивки.

Според специалист актрисата, която догодина ще навърши 90 години, страда от раздвоение на личността. „От една стана, тя се чувства като неотразима дива с присъщите нарцистичност и егоцентризъм, но от друга - изпада в състояния на неувереност и подозрителност", гласи диагнозата, цитирана от римския вестник. При това тя почти маниакално се бои да бъде излъгана, ограбена и постоянно търси „надеждни хора“, на които може да се доверие. От това, казват роднините, се е възползвал младият мошеник, който държи тяхната майка и баба в „психологическа зависимост". Преди Пяцола подобна роля изпълнявал млад испанец, когото тя все пак разкарала навреме.

Славата на Лолобриджида се пада на 50-70-те години на миналия век. Въпреки многобройните си романи, включително със знаменити партньори от снимачните площадки, тя има само един законен брак - с югославския лекар Милко Скофич. Те изкарали заедно 19 години, възпитавайки единствения син, също Милко. Развели се през 1971 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама