Институтът по психология на МВР организира стаж за студенти-профайлъри

08:14, 13 мар 17 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Институтът по психология на МВР организира стаж за студенти-профайлъри. Стажът е едномесечен, неплатен и ще се проведе за периода 03 април – 05 май 2017 г. Желаещите да се възползват трябва да подадат документите си преди крайния срок, който е 24 март, БГНЕС. Практическото обучение е във връзка със засиления интерес на студенти от различни учебни заведения към работата на психолозите от МВР.

Кандидатите за стажа трябва да са с непрекъснати права, да се обучават в специалност “Психология” в четвърти курс, да са с българско гражданство и да учат в български висши учебни заведения. Документите, които трябва да се подадат са: заявление, автобиография, препоръки от ръководството на висшето училище, справка, която да удостовери, че кандидатът е студент в съответния ВУЗ, свидетелство за съдимост, удостоверение, че не е привлечен като обвиняем от прокуратурата по местоживеене, Удостоверение от Националната следствена служба че срещу студента няма повдигнато обвинение, декларация за предоставяне на личните данни и разпечатка за регистрация в Портала за студентски стажове в държавната администрация.

На 29 март 2017 г. кандидатите, които отговарят на изискванията и са подали всички необходими документи, ще бъдат поканени на интервю, а класирането ще е обявено ден по-късно.

Последното тежко престъпление, в което служители на Института по психология на МВР са взели участие е разкриването на убийството в “Борисовата градина”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама