Лудогорец прегази с 5:0 Локомотив Горна Оряховица

20:10, 12 мар 17 / Спорт 25 227 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лудогорец разгроми с 5:0 Локомотив Горна Оряховица в мач от 24-ия кръг на Първа професионална лига, предаде БГНЕС. В 6-та минута Марселиньо откри за шампионите, а до края на първата част Лудогорец изпусна куп отлични възможности да увеличи видимото си превъзходство на терена.

След подновяването на играта логичното се случи, когато в 50-та минута Клаудиу Кешеру покачи за 2:0. В 80-та минута Вандерсон отбеляза своето десето попадение за сезона, след като защитата на Локомотив допусна груба грешка. Топката попадна във Вандерсон и той не сбърка, за да покачи на 3:0.

В 86-та минута Кешеру вкара втория си гол в мача за 4:0. В даденото от съдията продължение отново румънецът реализира за крайното 5:0, с което и оформи своя хеттрик в срещата.

Така играчите на Георги Дерменджиев увеличиха преднината си на 15 точки пред втория в класирането отбор на Левски. "Сините" днес допуснаха загуба при гостуването си на Берое с 1:0. Локомотив Горна Оряховица записа осми пореден мач без победа и заема 13-то място с 19 пункта.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама