Интер прегази Аталанта със 7:1

19:11, 12 мар 17 / Спорт 25 259 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Интер разби Аталанта със 7:1 в мач от 28-ия кръг на Серия А. Мауро Икарди и Евер Банега бяха главните виновници за разгромната победа, след като реализираха по един хеттрик на стадион „Джузепе Меаца”, предаде БГНЕС.

Още в 17-та минута Икарди нанесе гол във вратата на аталанци, а шест минути по-късно вкара и втори от дузпа, която бе отсъдена за нарушение срещу него.

В 26-та минута Икарди реализира и третото си попадение, с което положението на четвъртите във временното класиране на Серия А започна да става тежко.

В 31-та и 34-та минута „нерадзурите” тотално отказаха своя съперник, след като с две асистенции на Кандрева, Банега вкара два гола за 5:0.

Преди почивката Ремо Фьолер вкара единственото попадение за Аталанта в срещата за 5:1.

След подновяването на играта в 52-та минута Банега асистира на Галярдини за 6:1. В 68-та минута аржентинецът прониза вратата на Аталанта от пряк свободен удар и оформи своя хеттрик, както и разгромяващото 7:1 в полза на Интер.

Така играчите на Стефано Пиоли изместиха прекия си опонент от четвъртата позиция, като „нерадзурите” са с актив от 54 точки, докато Аталанта се смъкна до шестото място с 52 пункта. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама