Ферарио Спасов: Не се притеснявам за поста си

17:58, 12 мар 17 / Спорт 25 265 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Не се притеснявам за поста си в Берое, защото за 27 години съм минал през всякакви перипетии и си знам възможностите”, заяви старши треньорът на Берое Ферарио Спасов. Днес беройци победиха Левски с 1:0 в Стара Загора в мач от 24-ия кръг на Първа лига, като Спасов изяви спокойствие след срещата за спекулациите, които се тиражираха за мястото му под Аязмото, предаде БГНЕС.

"Всяка победа е ценна за нас. Натрупа се огромно напрежение след тези три загуби, които допуснахме. Доволен съм, че момчетата излязоха от тази ситуация. Когато има желание, агресия и отборен дух, нещата се получават и това е най-важното", каза още Спасов.

"Левски изпуснаха няколко чисти положения пред нашата врата, докато ние изпуснахме да развием няколко силни контраатаки. В крайна сметка спечелихме този мач, който ни носи самочувствие и подобряване на позициите.

На нас ти трябваше една такава победа, за да зарадваме хората, ръководителите, които в една такава тежка ситуация проявиха разбиране и взаимодействие, с което туширахме напрежението", сподели наставникът на старозагорци. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама