Манчестър Юнайтед стигна само до равенство при гостуването на Ростов

22:23, 09 мар 17 / Спорт 25 224 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборите на Ростов и Манчестър Юнайтед направиха равенство 1:1 в първи мач от 1/8-финалите на Лига Европа, игран на стадион „Олимп 2“ в руския град. Това информира БГНЕС.

Както и мениджърът на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо се оплака вчера, теренът на „Олимп 2“ действително бе в трагично състояние и не позволи на двата тима да покажат особено качествена игра. Играчите на Юнайтед бяха солидни през първата част и се възползваха от една от малкото си възможности, за да открият резултата в 35-та минута, когато Хенрих Мхитарян се разписа на празна врата след добра асистенция на Златан Ибрахимович.

Осем минути след почивката домакините отвърнаха на удара, след като бранителите на Юнайтед проспаха една изсипана топка, Александър Бухаров я овладя на гърди и прониза вратаря на гостите Серхио Ромеро. До края на срещата не паднаха повече голове и двубоят завърши наравно, като английският тим ще трябва да защити статута си на фаворит в турнира в реванша на „Олд Трафорд“ след седмица.

В друг мач от вечерта отборът на Копенхаген, който отстрани Лудогорец в предния кръг, победи Аякс с 2:1 у дома. Расмус Фалк даде преднина на датчаните, още преди да е изтекла една минута, но Каспер Долберг изравни в 32-та минута. В 60-та минута централният нападател на Копенхаген Андреас Корнелиус донесе успеха на своя тим. В Кипър Андерлехт постигна успех с 1:0 при гостуването си на АПОЕЛ Никозия. Единственото попадение в двубоя отбеляза Николае Станчу в 29-та минута.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама