Петър Шопов: Трябва ни по-категорична атака срещу ЦСКА

19:17, 06 мар 17 / Спорт 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Трябва ни по-категорична атака срещу ЦСКА и това може би ще ни помогне, за да победим" заяви старши треньорът на ВК Левски Петър Шопов", предаде БГНЕС.

Волейболистите на Левски проведоха тренировка преди дербито с ЦСКА от 1/4 финалите на турнира за Купата на България, който ще се състои утре от 19.30 ч.

На срещата няма да присъстват фенове на "червените", тъй като от СДВР изразиха мнение, че има прекалено голям риск от стълкновения.

Относно физическото състояние на волейболистите, Шопов съобщи: "Малко сме изморени, което е нормално за края за сезона. Контузията на Симеон Александров си остава, но всички други са в оптимално състояние".

"Хубаво е да има публика, а дали е на Левски или ЦСКА няма значение, защото е важно да се създаде атмосфера. Няма ли атмосфера и самите състезатели не могат да играят.

Неприятно е, че двата отбора се срещат във фаза на директни елиминации, но това е регламента на състезанието и такъв ни е бил късмета", заяви още той.

"Чувствам се добре. Тренирал съм след последния ни мач с ЦСКА и се чувствам пълноценен за утре", заяви посрещачът на Левски Симеон Александров.

"Това е един мач, като няма плейофи и мисля, че шансовете са 50/50. По-различното е, че нямаш право на грешка. Ще излезем достатъчно мотивирани, за да дадем най-доброто от себе си. Надявам се да спрем тази черна серия срещу ЦСКА, които единствени ни биха два пъти през този сезон", каза още Александров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама