Мария Павлова преразпредели ресорите на заместниците си

17:31, 06 мар 17 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Във връзка с назначаването на новия заместник-министър на правосъдието Алексей Трифонов, министър Мария Павлова със заповед от днес преразпредели ресорите между заместник-министрите.

Заместник-министър Деница Александрова-Митрова ще отговаря за дирекциите „Съвет по законодателство", „Международно правно сътрудничество и европейски въпроси“, „Стратегическо развитие и програми", Електронно правосъдие и регистри" и „Международна правна закрила на детето и международни осиновявания“.

Заместник-министър Алексей Трифонов ще контролира дейността на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“, Главна дирекция „Охрана“, Държавно предприятие „Фонд затворно дело“, както и на дирекция „Процесуално представителство на Република България пред Европейския съд по правата на човека“.

Заместник-министър Валери Тарандов ще осъществява контрол върху дейността на Инспектората на министъра на правосъдието по Закона за съдебната власт, дирекциите „Българско гражданство“, „Взаимодействие със съдебната власт", Централния регистър на особените залози, Агенцията по вписванията и Националното бюро за правна помощ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама