Адел пак се изпусна, че е омъжена

23:25, 05 мар 17 / Любопитно 25 404 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британската певица Адел потвърди, изглежда неволно, по време на неделния си концерт в Бризбейн, Австралия, факта, че е била омъжена, съобщи БГНЕС. Така самата изпълнителка сложи край на години на спекулации с историята, пише АФП.

Известната с меланхоличните си песни за разбити сърца певица живее отдавна със Саймън Конеки, бивш финансист, основател на благотворителната организация за насърчаване на достъпа до чиста питейна вода в световен мащаб. Те имат четиригодишен син Анжело.

Но 28-годишната Адел отговаряше винаги уклончиво за връзката си с партньора си, за да защити личния си живот.

Преди да изпее големия си хит "Някой като теб" (Someone like you) от 2011 г., който разказва за страданията след края на любовна връзка, на сцената в Бризбейн, тя каза: "Това чувство, когато започвате да се влюбвате в някого е най-прекрасното усещане в света".

"Аз съм пристрастена към това чувство. Разбира се, не мога повече да се отдавам на това чувство, защото сега съм омъжена", каза тя.

Няколко внимателни фенове вече бяха чували това „изпускане” миналия месец на церемонията по наградите „Грами” в Лос Анджелис, където тя благодари на "мъжа ми и сина ми".

Но неин представител отказа тогава да каже дали така тя потвърждава, че е сключила брак.

Самият Саймън Конеки е бил женен за Клари Фишър от 2004 до 2008 година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама