Джъстин Тимбърлейк: Аз съм най-щастливият човек на света

17:35, 04 мар 17 / Свят 25 243 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Трогателна публикация в социалната мрежа написа американският певец Джъстин Тимбърлейк по повод рождения ден на съпругата си Джесика Бийл, предаде БГНЕС. Вчера тя навърши 35 години.

"Можеш да ме накараш да се смея. Можеш да ме накараш да се усмихна. Влюбваш ме. Караш ме да искам да бъда по-добър. Като стана дума за това - никой не може да бъде по-добър от теб", добави той към романтична черно-бяла снимка, на която двамата се целуват.

"Питай ме кой е най-щастливият човек в света и ще ти кажа, че това съм аз. Честит рожден ден, сърцето ми," завършва поста си Джъстин.

Двойката сключи брак през 2012 г. на красива церемония в курорта Борго Егнация в Пулия, Южна Италия, след като бяха гаджета в продължение на 5 години. Преди година пък им се роди син, който кръстиха Сайлъс.

Тимбърлейк не се страхува да споделя любовта си към красавицата пред света и не за пръв път публикува романтични послания към нея в мрежата.

Последно двамата блестяха на 89-тата церемония по връчването на „Оскарите“, която бе открита от Джъстин с най-новия му хит „Сan't stop the feeling“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама