Асен Агов за скандала с експосланичката ни в САЩ: Продължавам да вярвам, че това е недоразумение

09:20, 03 мар 17 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Продължавам да вярвам, че това е недоразумение". Това заяви в ефира на NOVA Асен Агов по повод скандала с бившата ни посланичка в САЩ, която беше задържана с крадена козметика на летището във Варшава. 

"Познавам добре Елена. Това е нелепа случка, която се струпа на главата й. Тя е много притеснителен човек и мога сампо да допускам в какво напрежение живее тя в момента", заяви бившият заместник-председател на Народното събрание Асен Агов.  

"Бедата е, че цялата тази шумотевица в социалните мрежи, в електронните сайтове, едва ли ще прояви интерес към цялата истина. Тя беше един от най-уважаваните посланици в САЩ.

Аз познавам цялата драма на живота й. Повече ме безспокои цялата олелия около случая. Вероятно е точно така, както разказва Елена. Не се тук да я защитавам. Крайно време е да осмислим поведението и четенето си. В последно време виждам във форумите един емоционални възклицания, но във всички случаи бих казал, че това е типичния пример на раздуване на факти, на окепазяването на една личност. Крайно време е да започнем да осмисляме всичко, а не да се делим на русофоби и еврофили",  каза още Агов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама