Пуснаха билетите за волейболното дерби между Левски и ЦСКА за Купата

17:02, 28 фев 17 / Спорт 25 522 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

От днес вече са пуснати в продажба билетите за следващия волейболен сблъсък между Левски София и ЦСКА. Вечните съперници ще се срещнат отново в 1/4-финалите за купата на България. Мачът е на 7 март от 19,30 часа в столичната зала „Универсиада“, предаде БГНЕС.

На 22 февруари двата тима събраха близо 5000 фенове в „Арена Армеец“ и не се стигна до инциденти. „Сините“ са домакини и на 7 март, но този път в залата няма да има агитка на гостите. Това е разпореждането на компетентните органи от СДВР, които изразиха мнение, че има прекалено голям риск от стълкновения. В „Универсиада“ няма нужните условия за създаването на буферни зони, на практика липсват и отделни входове за две агитки, които да са на достатъчно безопасно разстояние.

Стандарнтата цена на билетите е 10 лева, а ученици и пенсионери ще плащат наполовина по-малко. Билетите са пуснати в мрежата на Ticketpro, но ще се продават и в залата в деня на мача. Домакините от „Левски София“ се предвидили календари за феновете, които подкрепят тима. Освен това ще бъде използвана и подвижната трибуна като семеен сектор.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама