Роналд Куман: Уейн Рууни може да направи Евeртън още по-силен

13:14, 28 фев 17 / Свят 25 210 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мениджърът на Евертън Роналд Куман намекна, че от клуба проявяват интерес към капитана на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, защото "карамелите" биха били по-силни с евентуалното му привличане. Това информира БГНЕС.

"Какво ще се случи в края на сезона ли? Не знам. Мисля, че той е един от играчите, които могат да направят Евертън още по-силен.

Всеки, който може да направи Евертън по-силен е добре дошъл при нас", коментира още мениджърът на "карамелите".

"Вярвам, че Рууни все още играе на много високо ниво. Мисля, че той направи добър избор, когато остана в Манчестър Юнайтед и във Висшата лига, защото пред себе си има още две, три години, в които може да играе футбол на най-високо ниво", споделя Куман пред Скай Спортс.

През януари от Евертън отправиха оферта към 31-годишния футболист, която бе отхвърлена от "червените дяволи", но сега отново Куман е започнал преговори за потенциалната си мишена.

Доскоро името на капитана на Англия бе свързано с големи трансферни суми предлагани от китайската Супер лига. Миналата седмица обаче, Рууни публикува свое изявление, в което опровергава слуховете, като заяви, че остава на "Олд Трафорд".

През този сезон Рууни е изиграл само осем мача във Висшата лига с екипа на "червените дяволи", като те се намират на шестата позиция в класирането с 48 точки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама