Джорджо Армани връща комбинацията между пола и панталон

15:44, 27 фев 17 / Свят 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кралят на италианската мода Джорджо Армани върна обратно на модния подиум смелата комбинация между пола и панталон. Той представи в Милано новата си колекция есен/зима 2017, залагайки на нестандартното, без да губи усета си за елегантност. Това информира АПФ, цитирано от БГНЕС.

Някои от моделите бяха хибрид между двете облекла – отпред изглежда като дълга черна пола, а отзад като екстравагантен червен панталон.

Освен черното и червеното цветовата гама включва и лилаво, смарагдово зелено, синьо, бяло.

Актуалните кадифени и мохерните сака с широки яки са по-къси и стигат до малко над талията. Те се комбинират успешно с кадифени панталони до глезена и сатенени чехли. Полите от своя страна са дълги и елегантни, подчертаващи талията.

Животинските принтове ще бъдат актуални и през следващия есенно-зимен сезон – от прилепи и лисици в колекциите на „Гучи“, през птиците на „Вионет“ и котките на „Долче и Габана“. Армани не прави изключение, залагайки изключително на кучешките щампи.

Сред другите запомнящи се комбинации от последното ревю на дизайнера са и сини сатенени панталони, комбинирани с черно сако, както и ръкавици с широки, надиплени маншети.

При палтата актуални са комбинациите между яркочервено и наситено синьо.

Армани, който е на 82 години, е автор и на една от най-обсъжданите рокли от церемонията по връчването на наградите „Оскар“ тази година. Негово дело е тоалетът на Никол Кидман, която блесна на червения килим с рокля в телесен цвят, обсипана с камъни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама