Челси си взе своето срещу Суонзи, Лампард се сбогува с феновете на "Стамфорд Бридж"

19:23, 25 фев 17 / Спорт 25 327 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Челси победи Суонзи с 3:1 на "Стамфорд Бридж" в среща от 26-и кръг на Премиършип. След този очакван успех лондончани вече имат 11 точки повече от най-близкия си преследвач Манчестър Сити, предаде БГНЕС.

Сеск Фабрегас даде преднина на Челси в 19-ата минута, отбелязвайки своя гол №300 в английското първенство, но в края на първото полувреме Фернандо Йоренте възстанови равенството. Педро Родригес отново изведе напред домакините в 72-ата минута, а Диего Коста затвърди победата с гол шест минути преди края на редовното време.

На почивката на мача бившият полузащитник на "сините" Франк Лампард, който по-рано този месец прекрати футболната си кариера, се сбогува с привържениците на "Стамфорд Бридж". "По различни причини така и не се получи да се разделя нормално с вас, за което съжалявам много. Искам да благодаря на клуба за възможността, която ми предостави днес. Благодаря на всеки един от вас, всичките паметни събития, свързани с това място, бяха постигнати благодарение на вас. Не бихме постигнали всичко това без вас, запалянковците", обяви 38-годишният Лампард, аплодиран от 41 000 фенове по трибуните.

В други съботни срещи от кръга Кристъл Палас победи минимално Мидълзбро с 1:0 у дома, Евертън надви Съндърланд с 2:0 на свой терен, а Бърнли завърши 1:1 с Хъл Сити.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама