Мерил Стрийп и Лагерфелд в лют спор за рокля за "Оскар"-ите

02:50, 25 фев 17 / Свят 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В последните дни се разиграва луд скандал между американската актриса Мерил Стрийп и креативният директор на "Шанел" Карл Лагерфелд. Според твърденията му Стрийп е отказала да се появи на церемонията по връчването на "Оскар"-ите с негова рокля....тъй като той не й е платил да я облече. Това съобщи БГНЕС. Актрисата обаче отрича подобно нещо.

Целият спор доби публичност, след като в четвъртък 83-годишният дизайнер каза в интервю за "Уимънс Уеър Дейли", че от екипа на звездата му са се обадили да му кажат, че Мерил Стрийп няма да носи неговата рокля на престижната церемония. Причината била, че той не й е платил да я облече и затова тя няма и да го стори.

Пред изданието Лагерфелд почертава, че подобно искане е в разрез с твърдото правило на модната му къща да не плаща на известни личности да носят дрехите им на червения килим.

"След като й подарихме рокля на стойност 105 000 долара, разбираме, че трябва и да й платим, за да я носи. Ние даваме рокли, правим рокли, но не плащаме", заявява той като допълва, че за него тя вече е "брилянтна актриса, но и евтина". Ако се вярва на слуховете, Стрийп е отхвърлила бродирана копринена рокля в сиво от последната колекция на "Шанел".

Пред "Холивуд Репортър" обаче, представители на Мерил Стрийп отрекоха в петък твърденията на Лагерфелд и ги окачествиха като "фалшиви". Според тях е изключено подобно съобщение да идва от актрисата, при положение, че тя винаги се е възпротивявала на дизайнери, които плащат на известни личности да носят дрехите им. За нея това било в разрез с "личната й етика".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама