Тръст "Синя България" още чака оферта за акциите на „Левски“

14:14, 23 фев 17 / Спорт 25 248 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вчера собственикът на "Левски" Спас Русев обави, че се ототтегля от клуба и заяви, че ще даде акциите на "сините" на фенската организация Тръст Синя България. От сдружението обаче обявиха, че до този момент не са получили официално предложение. Те признаха това в специална декларация на официалния си сайт: 

"Във връзка с публикуваното изявление на мажоритарният акционер на Левски в официалния уебсайт на клуба, и заявеното намерение да предостави акциите си на организации на фенове на Левски, сред които и Тръст Синя България, съобщаваме, че до момента сдружението като миноритарен акционер, не е получило официално предложение от г-н Русев.

Когато такова предложение бъде получено по надлежния ред, Сдружение Синя България ще влезе в преговори за придобиване на мажоритарния пакет на ПФК Левски АД", написаха от Тръста.

След напускането си Русев обясни, че той става третият пореден собственик на „Левски“, прокуден от феновете. Той ще предостави акциите си на въпросните фенове, които искат управлението в свои ръце, макар че ги нарече "хора без имена", за които клубът е "мнима кауза".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама