Малък самолет се вряза в търговски център в Мелбърн

04:03, 21 фев 17 / Свят 25 234 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Няколко човека” за загинали на борда на самолета, който се вряза в търговски център близо до Мелбърн, съобщи премиерът на Виктория Даниел Андрюс на спешно сформирана пресконференция. Това информира БГНЕС.

„Определен брой хора загинаха в резултат на това, което можем да наречем най-ужасния авиационен инцидент в щата ни за близките 30 години”, каза той. Той не даде конкретни цифри, но по информация на полицията, с която местната медия „Ню Ейдж” разполага, на борда на самолета наистина е имало пет човека, като никой от тях не е оцелял.

По данни на медията самолетът е част от частна чартърна компания - "Корпорайт енд Лейжър Асошиейшън", а не както по-рано беше съобщено - че принадлежи на медицинска организация

БГНЕС припомня, че малко по-рано тази вечер малък самолет се разби в сградата на търговски център в северозападната част на австралийския град Мелбърн, недалеч от летище "Есъндън". Заради гъстия дим от пламъците, летището беше временно затворено и ще остане така за неизвестен период от време.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама