Васил Колев: Това бе фарс

14:21, 20 фев 17 / Спорт 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Членът на Тръст Синя България Васил Колев определи като „фарс” провеждащото се днес Общо събрание на Левски, предаде БГНЕС. Феновете на „сините”, които държат минимален пакет от акциите на клуба, демонстративно напускаха преждевременно събранието. До това се стигна, след като предложението им за предварително обсъждане по точките от дневния ред бе отказано от мажоритарния собственик Спас Русев и спортния директор Даниел Боримиров.

„Имаше процедурно предложение след всяка точка от дневния ред да има обсъждане. Това не се прие, наложиха ни го. Смятаме за безсмислено, когато е взето някакво решение, то да бъде обсъждано след това”, заяви Колев. Той сподели също, че ще предложи пред членовете на Тръста да се поиска свикване на ново Общо събрание на клуба.

„За радост привържениците на Левски имат инструмент, с който да потърсят правата си, за да опитат да спасят клуба си, нещо, което определено ще се наложи. Тази възможност е свикване на Общо събрание, смятам, че то е неминуемо. Освен това мисля, че вече е време, след като направихме много компромиси, да се направи държавна регулация и публично дружество. Левски не е частен интерес, а интерес на много хора в държавата. И съответно е хубаво да бъде регулиран по най-добрия начин”, допълни още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама