Мария Белова и Галя Захариева присъстваха на 137-мата годишнина от създаването на МВР

Статията не е част от редакционното съдържание на Topnovini.bg.

Снимка: ГЕРБ Сливен
Снимка: ГЕРБ Сливен
Снимка: ГЕРБ Сливен
Снимка: ГЕРБ Сливен
Снимка: ГЕРБ Сливен
Снимка: ГЕРБ Сливен
previouspauseresumenext

Народните представители от ПП ГЕРБ-Сливен Мария Белова и Галя Захариева присъстваха на 137-мата годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи. Официалната церемония се проведе на площад „Хаджи Димитър” в Сливен.

По време на церемонията Сливенският митрополит Иоаникий отправи своите поздравления и благопожелания към служителите на сливенската полиция. Венци и цветя на признателност към загиналите за свободата на България на паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци бяха поднесени от името министъра на земеделието и храните Десислава Танева, цветя поднесоха народните представители от ПП ГЕРБ-Сливен, кметът на града, председателят на ОБС-Сливен Димитър Митев, гости и граждани. Тържествената част завърши с демонстрация по задържане на въоръжен извършител на престъпление с прилагане на специални тактически способи от „Специализираното тактическо звено за бързи действия” към ОДМВР - Сливен.

На тържествено събрание кметът на Сливен награди „Полицай на месеца” и „Полицай на 2015 година. Директорът на ОДМВР - Сливен, старши комисар Чавдар Божурски, връчи плакети за проявена доблест и дълг на граждани на Сливен, оказали помощ в разкриването на престъпления.

 

Коментари