Topnovini.bg става на 6

Сниимка: Topnovini.bg
Сниимка: Topnovini.bg

Преди шест години на 26 март стартира сайтът Topnovini.bg. През тези години екипът ни се увеличи многократно. В момента репортери и редактори работят в редакции в 15 големи града в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Шумен, Добрич, Велико Търново, Хасково, Благоевград, Разград, Търговище, Сливен и Плевен.

Многократно се увеличи и доверието на нашите читатели, както и броят им. Макар и само на шест, Topnovini.bg се нарежда на сцената на по-възрастните, като се откроява с бързина, оригиналност и стил по вкусовете на всеки читател.

Освен, че развихме регионалните си новини, като информираме читaтeлите си за горещите теми в страната близо 20 часа в денонощието, през последнатa година се роди и най-малкия член на Topnovini.bg – секцията „Свят“.

В нея можете да намерите актуалните новини от света, както и материали, които представят важните събития отвъд границите на България „на живо“.

Освен, че отразяваме новините в реално време, за шест години Topnovini.bg разказа и хиляди истории за обикновения човек. За доброто и за лошото, за несправдливостта, за щедростта и за умението да бъдем хора.

За такива добродетели разказва и най-четената новина на сайта ни през изминалата ни шеста година. Тя е за поставянето на специални контейнери, в които всеки желаещ може да дари стари дрехи за хората в нужда в Пловдив. Много от вас се информираха от нея и направиха своя принос, за да върнат усмивката на свой съгражданин в нужда.

Много от вас прочетоха и споделиха с приятелите си в социалните мрежи и подвига на Мария от Стара Загора, която спаси шофьор на тролей и пътниците, които бяха в него. За това момичето получи наградата „Най-достоен българин“ лично от премиера Бойко Борисов.

Друга наша новина, която много от вас са прочели е за откриването на най-големия детски научен център в Източна Европа, който отвори врати не къде да е, а в България.

През цялата ни шеста година на медийната сцена, много от читателите ни засилено се информираха и за политическия живот в страната. Много от вас коментираха и се интересуваха от новините около фалиралата „Корпоративна търговски банка“.

Голям интерес сред читателите на Topnovini.bg предизвика новината, че майката на депутатът Делян Пеевски Ирена Кръстева е изтеглила 114 млн.лв. само за 20 дни, непосредствено преди банката да бъде обявена в несъстоятелност.

Ниските цени на горивата във Варна, които Веселин Марешки наложи в своите бензиностации също беше сред темите, които вълнуваха хиляди от нашите читатели.

Много от вас задълбочено проследиха и развитието на скандала със забраната за къмпингуване по Черноморието. Topnovini.bg Ви представи всички страни по казуса, както и десетки експертни мнения за това дали да има забрана или да няма.

Търсейки обективното в нашите материали, ние спечелихме нови читатели, които разбраха, че сайтът ни не изпълнява поръчки, а отразява фактите такива, каквито са. 

Social

Коментари