Отново Black Friday в Mall Rousse – къде другаде!

14:05, 25 ное 15 25 328 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За втора поредна година Mall Rousse става арена на най-мащабния шопинг маратон в историята на град Русе. 

Промоционалното пазаруване стартира на 27 ноември в 08:30 часа в хипермаркет Carrefour с изключителна оферта за коледна декорация , която ще се предлага в този ден с атрактивните 40% отстъпка. Carrefour ще изненада своите клиенти и с други предложения с ексклузивни отстъпки като обувки и мебели на половин цена, както и намалени дамско бельо и козметика.

Точно в 10:00 часа врати отварят и останалите търговски обекти в Mall Rousse, които ще зарадват посетителите с неустоими ценови предложения и страхотни масови отстъпки до -50%, а на места и до -80%. 

Класически стилните дамски облекла в новите колекции на марките Daphne и Bobo Zander в този най-очакван от пазаруващите ден ще могат да бъдат закупени с между 20% и 30% отстъпка. Господата ще могат да се възползват от зашеметяващите до -50% отстъпка на подбрани артикули в магазин Teodor и -20% на всички дрехи и аксесоари с марка Pierre Cardin. Магазини LC Waikiki, Kenvelo, Lee Cooper, Carlo Paolli и Glamour предлагат до -50% намаление в цените на избрани артикули и цели колекции. До -50% ще бъде отстъпката на избрани артикули в магазини Tempo Sport и Tempo Casual, Nike смъкват с 20% цените на всичко налично в магазина, а отстъпките на спортни дрехи, обувки и аксесоари в Sport Depot ще варират от -50% до -30% на селектирани модели от нови и стари колекции. EUROOPTIC предлагат рекордните -50% отстъпка на всички модели слънчеви и корекционни очила и диоптрични стъкла, както и -25% за контактни лещи. Beauty Zone ще изненада почитателите на качествената козметика с -15% отстъпка на всички артикули. 

В dm всички собствени продукти на веригата ще се продават с -15%, а Golden Rose намаляват цените на избрани продукти до шокиращите -80%. В аптека Subra са подготвили примамливи предложения за разнообразни продукти с до -30% от редовните им цени, както и специален подарък към всеки закупен продукт с марка Bioderma. От -15% до -25% ще достигнат намаленията на бижута и дизайнерски часовници в бижутерии Azarini, Radianna, Fantasy и магазин Reni Luxury Gifts. 

Привържениците на домашния комфорт и луксозните интериорни решения ще могат да се възползват от -50% отстъпка на всички артикули в магазин English Home и -20% в магазин Textura. Между -10% и -30% ще бъдат ексклузивните Black Friday намаления в магазини ART–93, Triumph, Sweet Baby, Denix, Hippoland, Ciela, Refan, Колев и Колев, a Jenny‘s подаряват подарък при пазаруване над 30 лв.

Брандовете, предлагащи обувки и аксесоари, са помислили за своите клиенти с отстъпки, съответно в магазин Paolo Botticelli до -50% на нова колекция и до -70% на стара, магазин TendenZ ще зарадва с до -50% отстъпка на избрани модели от колекция есен-зима 2015/2016, а в магазин Martini процентите достигат -40%. 

За комфорта на пазаруващите са предвидени и изкусителни ценови предложения в обектите за хранене. Страхотни намаления на разнообразни комбинации от храни и напитки предлагат от Shishko Doner Kebab, а любителите на сладки изкушения могат да се поглезят с ексклузивните черно-петъчни отстъпки в Choko Doner. Десертът е осигурен от SugarLand, където всеки купувач получава сладък подарък-изненада.

Не са забравени и най-малките посетители на шопинг центъра – през целия ден на промоционални цени ще ги очакват винаги забавните скокове с бънджи.

Пътеводител към тези и още много атрактивни предложения ще бъдат стикерите с надпис Black Friday, маркиращи конкретната оферта на всеки един от участващите обекти. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама