Български панаир на модата в Русе

10:06, 06 окт 15 25 614 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Националното изложение на производителите БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА отвори врати днес на улица "Александровска" и продължава до 10 октомври /събота/. Над 40 български компании представят своите най-нови стоки и модели - конфекция, трикотаж и бельо, чанти, кожени облекла, бижутерия и модни аксесоари, натурална козметика.

Организатор на традиционното за Русе събитие, което се провежда за 16-та поредна година е Български Бизнес Форум. Целта на изложението е, както да презентира и подпомогне българското производство, така и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупят качествени стоки на производствени цени.

В БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА участват производители, занаятчии, търговци и предприемачи - водещи български фирми от цялата страна, като някои от тях се представят за първи път в Русе и със сигурност ще събудят интереса на посетителите.

Само тази седмица, само до събота, БЪЛГАРСКИ ПАНАИР НА МОДАТА предлага среща с качественото българско производство на неговата истинска цена - не пропускайте да го посетите, заслужава си!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама