Jilo.bg търси редактори за Шумен

15:44, 01 окт 15 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Остават броени месеци до старта на Jilo.bg – новият медиен проект на "Топ новини" ЕООД. Във връзка с това търсим редактори/автори на съдържание от Шумен.

Опитът в сферата на медиите е желателен, но не е задължителен. Търсим сериозни и отговорни хора, които са готови да навлязат в областта на медиите. Ако имате желание да се развивате в тази сфера, ние сме готови да ви обучим и наемем на работа. Подробности по предложението ни може да видите ТУК, а ако проявявате интерес да кандидатствате от същото място, до 31 октомври 2015 г. Моля не изпращайте документи по пощата или e-mail.

Jilo.bg ще бъде иновативна медиа, която не само ще информира за актуалното от страната и света, но ще се стреми да забавлява и развлича читателите си.

Още преди старта си Jilo.bg вече има над 1000 харесвания във Фейсбук и броят им продължава да нараства. Вие също може да се включите към новия проект още сега, като харесате страницата му във Фейсбук от ТУК. Там ще откривате актуална информация за проекта и няма да изпуснете старта на новата интернет медиа.

В страницата ни във Фейсбук очакваме вашите идеи за съдържание, визия и за всичко каквото се сетите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама