Topnovini.bg търси рекламни консултанти

Topnovini.bg е група от информационни сайтове за София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Хасково, Велико Търново, Благоевград, Разград и Търговище. Topnovini.bg търси рекламни консултанти за офисите си в страната.

Отговорности: Набиране на рекламодатели за групата сайтове на Topnovini.bg; Ежедневни срещи с представители на малкия, среден и голям бизнес; Презентации, продажба на рекламно пространство - банери, PR материали; Изготвяне на оферти, сключване на договори, поддържане на контакти.

Моля, изпратете актуални CV, мотивационно писмо и снимка, чрез сайта Jobs.bg от ТУК. Не изпращайте документи по пощата или e-mail.

Първоначалният подбор на кандидатите ще бъде по документи. Ще се свържем само с одобрените кандидати, които ще бъдат поканени на интервю. Документите ще се разглеждат конфиденциално. Данните, които ще ни предоставите при кандидатстването, са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат съхранявани и обработвани съгласно изискванията му.


Текстът не може да бъде коментиран, тъй като представлява предложение за работа.

Social

Коментари