Topnovini.bg търси репортер за град Бургас

Topnovini.bg е група от информационни сайтове за София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Добрич, Шумен, Хасково, Велико Търново, Благоевград, Разград и Търговище. Topnovini.bg търси репортер за град Бургас.

Отговорности: Да следите информационния поток в областта; Да приоритизирате събитията в зависимост от тяхната значимост; Да пишете новини в кратък и ясен стил.

Изисквания: Много добро познаване на обществено-политическите събития; Много добра езикова култура; Компютърна грамотност; Комуникативност и способност за работа в екип.

Предимства: Опит в сферата на медиите; Завършено образование, специалност "Журналистика", "Връзки с обществеността" или "Българска филология".

Моля, изпратете актуални CV, мотивационно писмо и снимка, чрез сайта Jobs.bg от ТУК. Не изпращайте документи по пощата или e-mail.

Първоначалният подбор на кандидатите ще бъде по документи. Ще се свържем само с одобрените кандидати, които ще бъдат поканени на интервю. Документите ще се разглеждат конфиденциално. Данните, които ще ни предоставите при кандидатстването, са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат съхранявани и обработвани съгласно изискванията му.


Текстът не може да бъде коментиран, тъй като представлява предложение за работа.

Social

Коментари