Позиция на Topnovini.bg относно статията "Държавата погна незаконно къмпингуващите край морето"

13:43, 30 юли 15 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Относно многобройните коментари в интернет страницата на Topnovini.bg и в социалните мрежи, касаещи статията "Държавата погна незаконно къмпингуващите край морето", медиата счита, че е необходимо да изрази позицията си по въпросите и съмненията, отправени от читателите на съответната публикация.

Topnovini.bg е медиа с прозрачна собственост, която е публично оповестена на читателите в самия сайт (Виж тук). Това може лесно да бъде проверено от всички заинтересовани лица. Topnovini.bg уверява, че няма нищо общо с други медийни групи и неправителствени организации, каквито съмнения са отправени в част от коментарите в сайта и социалните мрежи.

Topnovini.bg уважава мнението на всички свои автори и читатели и вярва, че всяко едно лице има право да изрази позицията си публично. При списването на текстовете журналистите, работещи в медиата, се стремят да покажат всички гледни точки, без да дават приоритет на нито една от засегнатите страни. В случай, че журналистът има позиция по даден казус, мнението му е ясно разграничено от  фактите и то се публикува в отделен текст.

Конкретната публикация по никакъв начин не изразява позицията на Topnovini.bg, а ако в нея има такава, тя е на автора. Статията "Държавата погна незаконно къмпингуващите край морето" предизвика остра обществена реакция, която считаме, че е справедлива. В никакъв случай обаче не одобряваме личните нападки както срещу медиата, така и срещу автора на публикацията. Готови сме да публикуваме позициите на всички засегнати страни по казуса, които може да ни изпращате на [email protected].

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама