Проведе се първата работна среща на кмета с новото ръководство на МБАЛ-Поморие

15:55, 29 юни 15 25 472 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По инициатива на кмета на Община Поморие Иван Алексиев се проведе първата работна среща с новото ръководство на МБАЛ-Поморие – адв. Александър Кръстанов, прокурист и д-р Фотка Калчева, председател на медицинския съвет.

Тема на разговора беше действителното материално, техническо и финансово състояние на болничното заведение. На продължилата повече от час среща присъства и зам.-кметът по финанси Янчо Илиев и бяха обсъдени различни варианти за оздравяване на болницата, възможности за изход от сегашната ситуация и конкретни мерки за стабилизиране на здравното заведение до приключване на процедурата за избор на главен лекар.

Общинското и болничното ръководство постигнаха разбирателство за мерките, които трябва да се вземат, а по предложение на кмета Алексиев, още следващата седмица ще се проведе извънредно заседание на Общински съвет-Поморие, на което общинските съветници ще обсъдят представени от него конкретни решения по набелязаните по време на срещата приоритети, като част от програмата за стабилизация на МБАЛ-Поморие. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама