Как се случват някои от катастрофите на пешеходни пътеки

Статията не е част от редакционното съдържание на Topnovini.bg. В секцията "Написано от вас" публикуваме ваши сигнали, снимки и видео. Като автор се посочва името/пощата на читателя, изпратил сигнала. Изпратете вашия сигнал до signali@topnovini.bg.

Недялко Сектанов, seol3@abv.bg
Недялко Сектанов, seol3@abv.bg

Подари многобройните бусове, паркиращи неправилно, които зареждат магазините, видимостта, когато човек пресича доста намалява. Затова някои шофьори казват, че пешеходецът е изскочил изведнъж на платното за движение, а всъщност той си пресича съвсем нормално, но поради независещи от него обстоятелства се стига понякога до инциденти.

В един близък и познат на всички шуменци град Варна скоро ще се налагат глоби от порядъка на 200 лева за подобно направилно паркиране.

Откакто премахнаха скобите в Шумен положението се влоши. Започвам да се съмнявам в искреността на всички вас, когато искате да има закони за всички и т.н. Всъщност показвате, че всички вие не желаете да спазвате най-елементарни правила.


Текстът и снимките са получени в редакционната поща на Topnovini.bg. Запазен е оригиналният правопис на автора. Заглавието е на редакцията. Може да ни изпращате текстове и снимки на signali@topnovini.bg.

Social

Коментари