ПП ДАНО представи кандидатдепутатската си листа за Шумен

Политическа партия “Демократична алтернатива за национално обединение” (ПП ДАНО) представи днес кандидатдепутатската си листа за 30 многомандатен Шуменски район. В нея са включени 9 имена. Водач на листата е юристът Красен Пейчев (на снимката - вляво), следван от инженер Атанас Върбанов (на снимката - в средата) и Даниел Геков от гражданската квота.

В бюлетината партията е под №34, а мотото й е: За по-добър живот.

Номинираните за депутати бяха представени от главния секретар на ПП ДАНО Тодор Великов (на снимката - вдясно). “Ние сме алтернатива на съществуващите в момента партии”, заяви Великов и прогнозира, че ако БСП и ГЕРБ спечелят изборите страната не я очаква нищо добро.

Като основни акценти в предизборната платформа на ДАНО Великов очерта развитието на земеделието и туризма, възстановяване на българските пазари в Русия и страните от Азия, 7% ДДС върху хранителните продукти, облекчения за малкия бизнес, освобождаване от данъци на новосъздадените фирми за период от 2 години и 4% лихва за бизнескредити.

“Приех да вляза в политиката, защото ситуацията в България е критична и никой от нас не трябва да стои безучастен. Не трябва да се оставяме да бюрократичната система на държавата да ни мачка”, заяви водачът на кандидатдепутатската листа на ПП ДАНО за област Шумен Красен Пейчев.

Срещата продължи с дискусия между присъстващите и кандидат-депутатите от ПП ДАНО.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Social

Коментари