Касим Дал: Целта ни е да съберем 20 хил. гласа на предстоящите избори в Разградско

Целта на Народна партия „Свобода и достойнство“ в Разградско е да получи 10 пъти повече гласове на предстоящите избори в сравнение с последния местен вот през 2011 г., когато Единната народна партия в Разградско е събрала подкрепата на 2000 души. Това стана ясно днес по време на откриването на партийния офис на формацията в Разград, на което присъстваха Касим Дал и председателят на партията Корман Исмаилов.

Дал коментира, че в момента се учредяват структурите на общинско и местно ниво, като предстои до края на февруари партията да има такива във всичките 31 избирателни райони.

Касим Дал припомни, че на учредителния конгрес на партията е имало представители на българските граждани, живеещи в Турция и в европейските държави, и по думите му там също ще бъдат изградени структури.

Народна партия "Свобода и достойнство" се подготвя за самостоятелно явяване на предстоящите избори, каза още в Разград Касим Дал. Амбициите и целите ни са много големи, ще има изненади за някои партии, подчерта той.

Лидерът на партията Корман Исмаилов посочи, че по време на днешната среща със симпатизантите и членовете на партията са били обсъдени проблеми свързани, както с организационната дейност, така и с управлението в общините. "За нас е изключително важен откритият дух на дебат, на разговори и на споделяне, разбира се и на критика, защото никой не е безгрешен, това е най-правилният начин да се върви напред, да може да се погледнем отстрани, особено в момента когато полагаме основите на една нова много сериозна политическа структура", добави той.

Лидерът на партията подчерта, че още не са избрани водачи на листите, това ще стане след приемане на платформата на партията в края на февруари. "Не очаквайте от нас те да бъдат спуснати от партийната централа, структурите ще си ги определят сами, условието е да не са работили за Държавна сигурност", допълни Корман Исмаилов.

 

Social

Коментари