Три случая на кражба на нафта регистрираха в Разград

Три случая на кражба на нафта са били засечени през почивните дни в Разград. Това информираха от Областна дирекция на МВР – Разград.

20 литра дизелово гориво били източени от автобус “Ивеко” в събота срещу неделя. Автобусът, собственост на фирма “Топ мен” ЕООД – Русе, бил паркиран на улица “Любен Каравелов” в града, близо до магазин СВА.

Междувременно отново събота срещу неделя пък от товарен автомобил “ДАФ” били източени 60 литра дизелово гориво. Камионът бил оставен с незаключен резервоар на паркинга на Междуучилищния център.

При третия случай шофьор заредил нафта за 50 лева от бензиностанция “Шел” и изчезнал, без да заплати горивото. Това станало около 17 ч. вчера. И по трите случая се водят проверки, уточняват от пресцентъра на местната полиция.

От ОД на МВР информираха и за случай на БМВ, осъмнало без гуми в неделната сутрин.

Около 6.30 ч. вчера 30-годишният собственик на возилото установил, че след демонтаж са отмъкнати и четирите гуми 19 цола с алуминиеви джанти. Нанесената щета е за 1000 лева. Автомобилът бил паркиран пред жилищния вход на собственика в ж.к. “Орел” в Разград. Образувано е досъдебно производство.

Social

Коментари